LVI-alan vastaava työn­johtaja Kuopiossa

Laadun­valvontaa ja ammatti­taitoa projektiisi

Vastaava työnjohtaja johtaa rakennustyötä ja vastaa viranomaisiin päin sen suorittamisesta. LVI-Kuopio Oy:n kautta saat kiinteistön vesi- ja viemärilaitteistojen sekä ilmanvaihtolaitteistojen rakentamisesta vastaavan työnjohtajan palvelut. Tässä roolissa vastaavan työnjohtajan vastuulla on varmistaa, että työkohteessa noudatetaan kyseisten laitteistojen rakentamista koskevia lakeja, säännöksiä ja määräyksiä. Kerromme mielellämme lisää palvelusta ja arvioimme, onko vastaavalle työnjohtajalle tarvetta urakassasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palveluihimme kuuluvat myös LVI-asennus ja tarvikemyynti sekä maalämpöpumppujen myynti ja asennus. Tutustu!

Minkälaisiin kohteisiin vastaava työn­johtaja tarvitaan?

Jokaisella työmaalla, jolla vaaditaan rakennuslupa tai muu viranomaisen toimesta vaadittava valvonta, on oltava vastaava työnjohtaja. LVI-puolella esimerkiksi suuremmat uudis- tai saneerauskohteet vaativat vastaavaa työnjohtajaa. Et tarvitse erillistä vastaavaa työnjohtajaa, jos tilaat kylpyhuoneremontin omakotitaloon; tällöin työn toteuttaja on käytännössä työnjohtaja ja vastaa työn laadusta.

Milloin vastaava työn­johtaja palkataan?

Vastaava työnjohtaja on palkattava viimeistään töiden alkaessa, mutta järkevintä on palkata työnjohtaja mukaan jo projektin suunnitteluvaiheessa. Kun työnjohtaja on projektissa mukana aivan alkuhetkiltä asti, pystyy hän paremmin toteuttamaan työtään ja valvomaan työn todellista kulkua.