Maa­lämpö sinunkin kiinteistöösi?

Asennuta maalämpö­pumppu Kuopion seudulla ja säästä

Oletko harkinnut kiinteistösi lämmitysjärjestelmän vaihtamista tehokkaampaan ja edullisempaan vaihtoehtoon? Valitse silloin maalämpö! Maalämpöpumppu kerää maaperään, kallioon tai vesistöön varautunutta auringon tuottamaa energiaa. Se on kalliimpi kuin muut lämpöpumput, mutta älä anna hinnan hämätä; maalämpöpumppu maksaa itsensä nopeasti takaisin tehokkaana ja pitkäikäisenä lämmitysratkaisuna. Maalämpöpumppu vaatii rakennukselta vesikiertoisen järjestelmän, ja se voidaan asentaa vain muutamassa päivässä.

Yksi maalämmön suurimpia etuja on se, että se on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka kestää kiinteistössä vuosikymmeniä. Mikäli kiinnostuit maalämmön mahdollisuuksista, ota yhteyttä LVI-Kuopio Oy:n ammattilaisiin! Toteutamme räätälöitynä palveluna koteihin sekä taloyhtiöihin ekologisesti toimivia lämmitysratkaisuja.

Miksi maalämpö­pumppu?

- erinomainen hyötysuhde
- säästät rutkasti lämmityskuluissa
- maksaa itsensä takaisin nopeasti

- kestävä & pitkäikäinen
- sopii vanhoihin ja uusiin taloihin
- ympäristöystävällinen lämmitysmuoto

Valitse maa­lämpö – hinta tulee maksamaan itsensä takaisin

LVI-Kuopio Oy asentaa maalämpöpumput Kuopion ja lähikuntien asiakkaille. Maalämpöpumpun hinta voi alkuun tuntua korkealta, mutta maalämpöön siirtymisen jälkeen huomaat edut lämmityslaskussa; maalämmön avulla voidaan vuosittain säästää kymmeniä prosentteja verrattuna suoraan sähkölämmitykseen. Maalämpöpumppu valitaan aina yksilöllisesti kohteen mukaan. Kerromme mielellämme lisää maalämmön eduista!

Palveluihimme kuuluvat myös LVI-asennus ja tarvikemyynti sekä vastaavan työnjohtajan palvelut. Tutustu!