Asian­tunteva LVI-asennus Kuopion seudulla

Kauttamme myös laadukkaat LVI-tarvikkeet

LVI-asennus on aina ammattilaisen heiniä − ethän halua, että vesivahinko kurittaa kiinteistöäsi ja kukkaroasi? LVI-Kuopio Oy on kokenut ja luotettava LVI-firma, joka hoitaa kaikenlaiset LVI-asennukset Kuopiossa ja naapurikunnissa. Olipa kyseessä pieni ”hyppykeikka” vaikkapa pesukonetta asentamaan tai sitten omakotitalon putkityöt alusta loppuun asti toteutettuna, voit kääntyä meidän puoleemme. Asiakkainamme on niin rakennus- ja remonttifirmoja kuin kotitalouksiakin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meiltä saat esimerkiksi nämä putkityöt:

  • pienet kytkentä- ja asennustyöt (esim. pesukone, astianpesukone)
  • vesihanojen vaihto ja asennus
  • huoneiston putkiremontti
  • putkistosaneeraukset
  • viemärityöt
  • suuret urakat; uudiskohteiden kokonaisvaltaiset LVI-työt

Hyvä valikoima LVI-tarvikkeita

Saat kauttamme asennusten lisäksi myös kaikki tarvittavat LVI-tarvikkeet kilpailukykyisin hinnoin. Meillä on kompakti mutta kattava valikoima; jos tarvitsemaasi osaa ei löydy, voimme tilata sen puolestasi. Neuvomme myös mielellämme osien asennuksessa tai muissa LVI-tarvikkeisiin liittyvissä kysymyksissäsi.

Tilaa LVI-asennus ammatti­laiselta!

Kun haluat, että putkityöt sujuvat sutjakasti, soita meille. LVI-Kuopio Oy:n putkimiesten tekemänä LVI-asennus hoituu luotettavasti, huolellisesti ja ripeästi. Teemme LVI-asennukset kaikenlaisiin kohteisiin laajalti Kuopion seudulla ja tarvittaessa hieman kauempanakin. Pyydä meiltä hyvä tarjous LVI-asennuksesta!

Palveluihimme kuuluvat myös maalämpöpumppujen myynti ja asennus sekä vastaavan työnjohtajan palvelut. Tutustu!